19 juli 2012

Jeugdclub JIA's Total Liquidation

Jias-total-liquidation-1

Jeugdclub JIA moet haar lokalen ontruimen van de gemeente Anderlecht* en geeft daarom gans haar inboedel weg. Gratis! En voor niets!

Zetels, stoelen, een koelkast, een plaat van John Terra, een keppeltje,... u kan het zo gek niet bedenken of we geven het weg! Binnenkort is de volledige weggeefcatalogus te raadplegen via het internet. We houden u alvast hierover op de hoogte via onze Facebookpagina en website.

Geïnteresseerden dienen op 11 augustus om 18uur te verzamelen aan de lokalen van Jeugdclub JIA. Wie eerst komt, eerst maalt! Om het wat plezant te houden, wordt het aantal gratis mee te nemen items beperkt. Meer info volgt nog!

Achteraf (na de weggeef dus) voorzien we ook nog allerhande leuke nevenactiviteiten. Zoals een optreden van Veca Electric. (ex-Starf*cker) En een recordpoging in-de-kou-zitten. En iets met petanqueballen.

Kortom: kom samen met ons afscheid nemen van de JIA-lokalen, u zal het zich niet beklagen, dat beloven we!

Team JIA


* volgens de gemeente Anderlecht is er geen sprake van een ontruiming maar slecht van het 'niet langer exclusieve gebruiksrecht van de lokalen'. Omdat het 'niet-langer-exclusief-geb ruiksrecht-hebben' verdacht hard ruikt naar een bureaucratisch eufemisme en de gemeente ons nu eenmaal gevraagd heeft onze lokalen leeg te maken, vinden we de term 'ontruimen' toch maar beter passen in deze context.

Geen opmerkingen: